Baby Jogger City Elite Single

Klapvogn
(4.5) 40 anmeldelser
Score
88
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

Prisfakta: Prisen er 150,00 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.
Kun troværdige forhandlere   

Prisfakta: Prisen er 150 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 489 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 2 uger.

Vægt

Vægt

12 kg

Bæreevne

Bæreevne

34 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

12 “

Forhjul str

Forhjul str

12 “

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 5 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Baby Jogger City Elite Single

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.50) baseret på 40 anmeldelser 

Amazon.com
(4.50) 40 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.1
2
3
4
5
     


Baby Jogger City Elite Single Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Babytrold Venus
Score
88 100
93 100
92 100
88 100
88 100
(4.5)
40 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.4)
51 anmeldelser
Pris 3.479 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 3.299 kr. 999 kr.
Testresultater "Testvinder" - Vores Børn
Bæreevne 34 kg 18 kg 15 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 12 kg 7.6 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Baby Jogger City Elite Single

Baby Jogger City Elite er en klapvogn, som har høj fokus på sikkerhed, komfort og ikke mindst justerings muligheder. Som navnet “city” indikerer, så er modellen i overvejende grad udviklet til brug i byen, men den er ligeledes god at gå i skoven med eller en anelse ujævne terræner. Det er en mulighed for barnet både at ligge ned eller side op, samt tilbydes der en lang ligge længde på 90 cm. Der er også masser af plads til at kunne sætte en lift i den, hvilket er særdeles praktisk især når barnet er meget lille.
 

Håndtering

Sikkerheden er naturligvis den vigtigste faktor for valg af klapvogn, men derefter spiller håndteringen ligeledes en afgørende rolle. Forhjulet er svingbart i en 360° vinkel, hvilket skaber de bedste muligheder for en optimal manøvredygtighed. Det er sågar en mulighed at låse forhjulet, hvilket er utrolig praktisk hvis du går på lidt mere ujævne terræner, hvorved klapvognen hele tiden holder en kurs ligeud. Derudover er dækkene ligeledes forholdsvis store (12″) hvorved du får en endnu bedre manøvredygtighed, samt er de punkterfrie og forhjulet er udstyret med støddæmper.
 

Parkeringsbremse og sammenfoldelig

Parkeringsbremsen er ikke en af de mest iøjnefaldende kvalifikationer ved modellen, men den er i den grad praktisk. Du trykker blot håndtaget placeret i højre side af styret op, hvorefter hjulene låses. For igen at låse hjulene op, så trykker du håndtaget ned igen.
 
Ydermere er Baby Jogger City Elite sammenfoldelig i en sådan grad at den fylder meget begrænset, når den transporteres via bagagerummet. Det er oven i købet en mulighed at tage hjulene af, så den fylder endnu mindre. Hjulene tages af blot ved at trykke en knap ind (til hvert hjul), hvorefter du let kan trække dem af. For at sætte dem på igen skal du blot klikke dem fast.
 

Indkøb og pladsmuligheder

Det er ligeledes en mulighed at tage klapvognen med på indkøb. Der er både mulighed for at lægge varerne nederst i klapvognen, men da dette oftest bliver brugt til opbevaring af eventuelle regnslag eller andre sager til barnet, så kan det anbefales at tilkøbe praktiske metal kroge. Herved kan du hænge dine poser på siden af vognen og du sikrer samtidig at vognen ikke tipper bagover på grund af uligevægt. Bemærk at du ikke bør hænge tunge tasker eller poser på håndtaget af vognen, da det netop kan skabe uligevægt.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...