Baby Jogger City Elite Single

Løbevogn
4,6 41 anmeldelser| Skriv en anmeldelse
Score
90
100

Priser

4,495 DKK Til butik »
4,498 DKK Til butik »
Kun troværdige forhandlere

Aktionsradius

Vægt

12 kg

Bæreevne

Bæreevne

34 kg

Baghjul størrelse

Baghjul str.

12"

Forhjul størrelse

Forhjul str.

12"

Ligge helt ned

Kan lægges ned

Rankings

Herunder kan du se, hvordan Baby Jogger City Elite Single klarer sig i forhold til andre klapvogne.

Alle babyjoggere
 Nr. 3 ud af 7

Se hele rangeringslisten »

Alle klapvogne
 Nr. 3 ud af 27

Se hele rangeringslisten »

Alle løbevogne
 Nr. 1 ud af 5

Se hele rangeringslisten »

Score 90% 92% 90% 88% 88%
Baby Jogger City Elite Single Baby Jogger City Select Single Baby Jogger City Mini Single GoodBaby Pockit Thule Urban Glide1
4,6
41 anmeldelser
4,6
182 anmeldelser
4,5
45 anmeldelser
4,4
430 anmeldelser
4,4
169 anmeldelser
Pris 4.495 kr 5.998 kr 2.798 kr 1.499 kr 2.549 kr
Testresultater
Bæreevne 34 kg 20 kg 9 kg 17 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm Ukendt Ukendt Ukendt 53 cm
Skulderbredde 33 cm Ukendt Ukendt Ukendt 34 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned Ukendt
Vendbart styr
Vægt 12 kg 13 kg 7,5 kg 4,3 10,5 kg
Baghjul størrelse 12" 12" 8" Ukendt Ukendt
Forhjul størrelse 12" 8" 8" Ukendt Ukendt

Beskrivelse af Baby Jogger City Elite Single

img-beskrivelse

Baby Jogger City Elite er en klapvogn, som har høj fokus på sikkerhed, komfort og ikke mindst justerings muligheder. Som navnet “city” indikerer, så er modellen i overvejende grad udviklet til brug i byen, men den er ligeledes god at gå i skoven med eller en anelse ujævne terræner. Det er en mulighed for barnet både at ligge ned eller side op, samt tilbydes der en lang ligge længde på 90 cm. Der er også masser af plads til at kunne sætte en lift i den, hvilket er særdeles praktisk især når barnet er meget lille.
 
Håndtering

Sikkerheden er naturligvis den vigtigste faktor for valg af klapvogn, men derefter spiller håndteringen ligeledes en afgørende rolle. Forhjulet er svingbart i en 360° vinkel, hvilket skaber de bedste muligheder for en optimal manøvredygtighed. Det er sågar en mulighed at låse forhjulet, hvilket er utrolig praktisk hvis du går på lidt mere ujævne terræner, hvorved klapvognen hele tiden holder en kurs ligeud. Derudover er dækkene ligeledes forholdsvis store (12″) hvorved du får en endnu bedre manøvredygtighed, samt er de punkterfrie og forhjulet er udstyret med støddæmper.
 
Parkeringsbremse og sammenfoldelig

Parkeringsbremsen er ikke en af de mest iøjnefaldende kvalifikationer ved modellen, men den er i den grad praktisk. Du trykker blot håndtaget placeret i højre side af styret op, hvorefter hjulene låses. For igen at låse hjulene op, så trykker du håndtaget ned igen.
 
Ydermere er Baby Jogger City Elite sammenfoldelig i en sådan grad at den fylder meget begrænset, når den transporteres via bagagerummet. Det er oven i købet en mulighed at tage hjulene af, så den fylder endnu mindre. Hjulene tages af blot ved at trykke en knap ind (til hvert hjul), hvorefter du let kan trække dem af. For at sætte dem på igen skal du blot klikke dem fast.
 
Indkøb og pladsmuligheder

Det er ligeledes en mulighed at tage klapvognen med på indkøb. Der er både mulighed for at lægge varerne nederst i klapvognen, men da dette oftest bliver brugt til opbevaring af eventuelle regnslag eller andre sager til barnet, så kan det anbefales at tilkøbe praktiske metal kroge. Herved kan du hænge dine poser på siden af vognen og du sikrer samtidig at vognen ikke tipper bagover på grund af uligevægt. Bemærk at du ikke bør hænge tunge tasker eller poser på håndtaget af vognen, da det netop kan skabe uligevægt.

Anmeldelser af Baby Jogger City Elite Single

På Klapvogn-test.dk er de enkelte klapvogne blevet vurderet og tildelt en score ud fra de anmeldelser som køberne giver dem. Den amerikanske webshop Amazon.com er det sted, hvor flest købere har anmeldt Baby Jogger City Elite Single. I alt bliver produktet her vurderet af 41 købere. Den gennemsnitlige vurdering af klapvognen fra Baby Jogger er her på 4.6 ud af 5, hvilket er en rigtig god score!
Denne høje score fortæller at købernes tilfredshed med denne klapvogn er rigtig høj.


Prishistorik

Prisfakta: Prisen er 49 kr højere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *