Baby Jogger City Mini GT Single

Klapvogn
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.

Prisfakta: Prisen er 154 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Vægt

Vægt

9 kg

Bæreevne

Bæreevne

30 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 47 ud af 15

Bedste klapvogne »


Skal du vælge Baby Jogger City Mini GT Single?

Herunder opsummeres, hvad der siges om Baby Jogger City Mini GT Single

Grunde til at købe
 • Generelt er brugerne af klapvognen enige om at det er et godt køb.
 • Den bliver af mange brugere rost for at være nem at komme rundt med.
 • Den får ros for sine store hjul, som gør den nem at komme rundt med i forskelligt terræn - også naturterræn.
 • Klapvognen får generelt ros for at være nem at manøvrere rundt med.
 • Flere kommenterer at klapvognen er i god kvalitet.
 • Mange brugere fortæller at vognen er nem at klappe sammen.
Grunde til ikke at købe
 • Alt tilbehøret til klapvognen skal købes seperat og er prismæssigt i den høke ende.
 • Prisen for klapvognen er høj.
 • Det er ikke muligt at lægge 100 % fladt ned i klapvognen, da benene ikke kan løftes op. Det er kun hoved og ryg der kan være lagt ned.
 • Der hører ikke noget ekstraudstyr med i købet af klapvognen.

Egenskaber


Sammenligning

Anmeldelser af Baby Jogger City Mini GT Single

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Baby Jogger City Mini GT Single Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 2.199 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 30 kg 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm 60 cm
Skulderbredde 33 cm 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 9 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Baby Jogger City Mini GT Single

Baby Jogger City Mini GT er en model, der er udviklet som en kombination mellem City Elite og City mini modellerne. Selveste udtrykket minder i høj grad om City mini modellen, men den er dog udstyret med en række kvalifikationer, der gør den nemmere at håndtere og ikke mindst giver flere justerings muligheder. Baby Jogger City Mini GT er som navnet indikerer velegnet til at gå rundt med i byen, men takket være mere robuste hjul (i forhold til City mini), så er den ligeledes kompatibel til lidt mere ujævne terræner. Ydermere kan modellen foldes sammen, så den kun fylder en brøkdel af den oprindelige størrelse og derfor utrolig let at transportere i bagagerummet af bilen.
 

Håndtering

Sikkerhed er naturligvis den mest afgørende faktor for valg af klapvogn og bestemt også et af fokuspunkterne for denne model. Derudover er håndteringen ligeledes en vigtig faktor, når det kommer til klapvogne. Først og fremmest er det muligt at justere på håndtaget, så det passer til højden af brugeren. Derudover er modellen forsynet med en parkeringsbremse, som du blot skal trykke ned for at låse hjulene. Ydermere er hjulene udviklet endnu mere robuste i forhold til City mini, hvilket gør det muligt at køre i lidt mere ujævne terræner.
 

Komfort

Baby Jogger City Mini GT sørger samtidig for at give en god komfort til dit barn / baby. Det er muligt at lægge ryggen helt ned, samt er der ligeledes plads til at kunne isætte lift, hvilket især er praktisk hvis barnet er meget lille. Derudover har modellen også en højere ryg i forhold til City mini.
 

Sammenfoldelig

En af de mest praktiske kvalifikationer ved modellen er at den kan foldes sammen, så den fylder utrolig lidt. Klapvognen er sågar udstyret med Baby Joggers patenterede Quick Fold system, hvilket vil sige at du kan folde den sammen ved brug af bare en hånd. Det eneste du skal gøre er at trække stroppen i midten af klapvognen op, hvorefter den automatisk foldes.
 

Tilbehør og opbevaring

Medfølgende til vognen er dog ikke tilbehør, hvilket vil sige at det er noget du skal investere i separat. Der er mulighed for at opbevare eventuelle varer fra indkøb under vognen, men da denne plads ofte er optaget af eventuelle pusletasker og andre babyting, kan det være en god ide at tilkøbe metalkroge. Krogene hænger på siden af modellen, hvor du kan have poser hængende nedfra. Så sikrer du samtidig at der ikke er nogen uligevægt på klapvognen, i forhold til hvis du havde tasker hængende på styret.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...

1 Comment on “Baby Jogger City Mini GT Single klapvogn

 1. Vi har købt baby jogger City mini gt. Vi gav gladeligt 5500 kr, da vi havde undersøgt alt om klapvognen, og specielt om sikkerheden. Alt virkede jo som den bedste klap vogn ever. Indtil vi en dag står i vores opgang, og vores 1 årige datter sidder i klapvognen spændt fast, og bremsen er slået til. Vi er i gang med at organisere vores indkøbs poser. Da vores datter rækker ud efter en poserne. Det resulterer i at klapvognen vælter!, og vores datter,som er fast spændt, rammer med højre side af ansigtet ned i terrazzo gulvet. Heldigvis slår hun ikke hul i hovedet. Men får en kraftig hjerne rystelse. Vi vil ikke! Anbefale City mini gt.

Comments are closed.