Baby Jogger City Mini Single

Klapvogn
(4.2) 634 anmeldelser
Score
85
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

7.5 kg

Bæreevne

Bæreevne

9 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

8 “

Forhjul str

Forhjul str

8 “

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 13 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Baby Jogger City Mini Single

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.24) baseret på 634 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(4.60) 70 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Amazon.com
(4.20) 564 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Baby Jogger City Mini Single Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Babytrold Venus
Score
85 100
93 100
92 100
88 100
88 100
(4.2)
634 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.4)
51 anmeldelser
Pris 2.798 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 3.299 kr. 999 kr.
Testresultater "Testvinder" - Vores Børn
Bæreevne 9 kg 18 kg 15 kg
Siddehøjde
Skulderbredde
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 7.5 kg 7.6 kg
Baghjul størrelse 8 "
Forhjul størrelse 8 "

Beskrivelse af Baby Jogger City Mini Single

Baby Jogger City Mini er en klapvogn, der tilbyder en række gode egenskaber både i forhold til sikkerhed og håndtering. Klapvognen er primært beregnet til at gå på asfalteret terræn / byen, men det er heller ikke noget problem at gå på stier med den. Ydermere vejer vognen blot 7,5 kg, hvilket gør den super nem at komme rundt med, samt er den desuden udstyret med vinduer i kalechen, for at give en rigtig god ventilation til barnet. Ydermere er klapvognen forsynet med parkeringsbremse (baghjuls) og der er desuden mulighed for at lægge ryglænet helt ned.
 

Sikkerhed

Sikkerhed er naturligvis den vigtigste faktor, når det kommer til valg af klapvogn. Denne model er udstyret med justerbar 5-punktssele med skulderpuder, som ikke bare bevirker at barnet sidder sikkert, men samtidig at det er komfortabelt.
 

Håndtering

I forhold til håndteringen er Baby Jogger City Mini ligeledes et godt valg i hvert fald når det kommer til at gå rundt i byen og mere jævnt terræn, hvilket den også er beregnet til. Det forreste hjul er svingbart i en 360° vinkel, hvilket skaber en rigtig godt manøvredygtighed og gør den utrolig nem at gå med. Det er desuden en mulighed at låse forhjulet, således det ikke kan drejes, men kun gå ligeud.
 

Opbevaring

Det er muligt at opbevare op til 9 kg i det store net i bunden af klapvognen. Derved er det heller ikke noget problem at have den med på indkøb, da den snildt kan fungere som pakæsel for dig. BEMÆRK dog at vognens maksimum belastning ligger på 22,5 kg.
 

Sammenfoldelig

Baby Jogger City Mini er sammenfoldelig, så den kun fylder en brøkdel af den oprindelige størrelse, hvilket gør det nemt at transportere den frem og tilbage i bagagerummet. Takket være Quick-Fold system er det muligt at folde klapvognen sammen, blot ved brug af en enkelt hånd. Det eneste du skal gøre er at trække i stroppen i midten af klapvognen, hvorefter den automatisk vil folde sig sammen.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...