Baby Jogger City Mini Single

Klapvogn
4,5 45 anmeldelser| Skriv en anmeldelse
Score
90
100

Priser

2,798 DKK Til butik »
Kun troværdige forhandlere

Aktionsradius

Vægt

7,5 kg

Bæreevne

Bæreevne

9 kg

Baghjul størrelse

Baghjul str.

8"

Forhjul størrelse

Forhjul str.

8"

Ligge helt ned

Kan lægges ned

Rankings

Herunder kan du se, hvordan Baby Jogger City Mini Single klarer sig i forhold til andre klapvogne.Alle klapvogne
 Nr. 2 ud af 27

Se hele rangeringslisten »

Alle Babyjoggere
 Nr. 2 ud af 7

Se hele rangeringslisten »

Score 90% 92% 90% 88% 88%
Baby Jogger City Mini Single Baby Jogger City Select Single Baby Jogger City Elite Single GoodBaby Pockit Thule Urban Glide1
4,5
45 anmeldelser
4,6
182 anmeldelser
4,6
41 anmeldelser
4,4
430 anmeldelser
4,4
169 anmeldelser
Pris 2.798 kr 5.998 kr 4.495 kr 1.499 kr 2.549 kr
Testresultater
Bæreevne 9 kg 20 kg 34 kg 17 kg 34 kg
Siddehøjde Ukendt Ukendt 60 cm Ukendt 53 cm
Skulderbredde Ukendt Ukendt 33 cm Ukendt 34 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned Ukendt
Vendbart styr
Vægt 7,5 kg 13 kg 12 kg 4,3 10,5 kg
Baghjul størrelse 8" 12" 12" Ukendt Ukendt
Forhjul størrelse 8" 8" 12" Ukendt Ukendt

Beskrivelse af Baby Jogger City Mini Single

img-beskrivelse

Baby Jogger City Mini er en klapvogn, der tilbyder en række gode egenskaber både i forhold til sikkerhed og håndtering. Klapvognen er primært beregnet til at gå på asfalteret terræn / byen, men det er heller ikke noget problem at gå på stier med den. Ydermere vejer vognen blot 7,5 kg, hvilket gør den super nem at komme rundt med, samt er den desuden udstyret med vinduer i kalechen, for at give en rigtig god ventilation til barnet. Ydermere er klapvognen forsynet med parkeringsbremse (baghjuls) og der er desuden mulighed for at lægge ryglænet helt ned.
 
Sikkerhed

Sikkerhed er naturligvis den vigtigste faktor, når det kommer til valg af klapvogn. Denne model er udstyret med justerbar 5-punktssele med skulderpuder, som ikke bare bevirker at barnet sidder sikkert, men samtidig at det er komfortabelt.
 
Håndtering

I forhold til håndteringen er Baby Jogger City Mini ligeledes et godt valg i hvert fald når det kommer til at gå rundt i byen og mere jævnt terræn, hvilket den også er beregnet til. Det forreste hjul er svingbart i en 360° vinkel, hvilket skaber en rigtig godt manøvredygtighed og gør den utrolig nem at gå med. Det er desuden en mulighed at låse forhjulet, således det ikke kan drejes, men kun gå ligeud.
 
Opbevaring

Det er muligt at opbevare op til 9 kg i det store net i bunden af klapvognen. Derved er det heller ikke noget problem at have den med på indkøb, da den snildt kan fungere som pakæsel for dig. BEMÆRK dog at vognens maksimum belastning ligger på 22,5 kg.
 
Sammenfoldelig

Baby Jogger City Mini er sammenfoldelig, så den kun fylder en brøkdel af den oprindelige størrelse, hvilket gør det nemt at transportere den frem og tilbage i bagagerummet. Takket være Quick-Fold system er det muligt at folde klapvognen sammen, blot ved brug af en enkelt hånd. Det eneste du skal gøre er at trække i stroppen i midten af klapvognen, hvorefter den automatisk vil folde sig sammen.

Anmeldelser af Baby Jogger City Mini Single

På Klapvogn-test.dk finder vi brugeranmeldelser af de enkelte produkter og tildeler dem på baggrund af disse anmeldelser en score fra 0 – 100. Baby Jogger City Mini Single har vi fundet flest anmeldelser af hos den britiske forhandler Amazon.co.uk. Vurderingen er Babyjoggeren er her på 4.5 ud af 5, på baggrund af i alt 45 anmeldelser. Det er en god score, der tyder på at tilfredsheden med produktet, generel er god.


Prishistorik

Prisfakta: Prisen er 100 kr højere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *