Baby Jogger City Select Single

Klapvogn
4,6 182 anmeldelser| Skriv en anmeldelse
Score
92
100

Priser

5,998 DKK Til butik »
Kun troværdige forhandlere

Vægt

Vægt

13 kg

Bæreevne

Bæreevne

20 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

12"

Forhjul str

Forhjul str

8"

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Baby Jogger City Select Single klarer sig i forhold til andre klapvogne.

Alle klapvogne
 Nr. 1 ud af 27

Se hele rangeringslisten »


Score 92% 90% 90% 88% 88%
Baby Jogger City Select Single Baby Jogger City Mini Single Baby Jogger City Elite Single GoodBaby Pockit Thule Urban Glide1
4,6
182 anmeldelser
4,5
45 anmeldelser
4,6
41 anmeldelser
4,4
430 anmeldelser
4,4
169 anmeldelser
Pris 5.998 kr 2.798 kr 4.495 kr 1.499 kr 2.549 kr
Testresultater
Bæreevne 20 kg 9 kg 34 kg 17 kg 34 kg
Siddehøjde Ukendt Ukendt 60 cm Ukendt 53 cm
Skulderbredde Ukendt Ukendt 33 cm Ukendt 34 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned Ukendt
Vendbart styr
Vægt 13 kg 7,5 kg 12 kg 4,3 10,5 kg
Baghjul størrelse 12" 8" 12" Ukendt Ukendt
Forhjul størrelse 8" 8" 12" Ukendt Ukendt

Beskrivelse af Baby Jogger City Select Single

img-beskrivelse

Baby Jogger City Select Single er en model, der tilbyder et stort udvalg af muligheder, samt er den ideel at bruge som søskendevogn / tvillingeovn (kræver tilkøb af sæde). Det er muligt at indstille sædet, således at du kigger på barnet, samt kan du også vende sædet så barnet kan kigge ligeud. Takket være 12″ store baghjul er klapvognen ikke kun kompatibel til at kunne køre på asfalteret terræn, men det er ligeledes en mulighed at gå med den i skoven eller på stier. Derudover kan styret justeres, så det passer til højden af brugeren.
 
Justeringsmuligheder og tvillinge- / søskendevogn

En af forcerne ved Baby Jogger City Select Single, som man ikke lige ser fra de øvrige modeller er at den tilbyder et bredt udvalg af justeringsmuligheder. Sædet kan både vendes så barnet ser dig, samt kan du vende det om så barnet kan kigge ligeud. Derudover er det ligeledes en mulighed at tage sædet ud og erstatte det med en lift, hvis barnet skal ligge ned (kræver tilkøb af lift).
 
Ydermere fungerer vognen perfekt som tvillinge- / søskendevogn. Påsætning af det ekstra sæde er ligeledes særdeles simpelt. Det eneste du skal gøre er at montere de 2 forlængere, hvorefter du kan klikke det ekstra sæde på. Du har derefter en klapvogn, der nu fungerer som tvillinge- / søskendevogn.
 
Sikkerhed

Sikkerheden er naturligvis alfa omega for en klapvogn og ligeledes for denne. Takket være den justerbare 5-punkts sele sikrer du ikke bare at barnet (børnene) sidder sikkert, men samtidig at komforten er rigtig god. Hjulene er desuden punkterfri.
 
Håndtering

Baby Jogger City Select Single tilbyder desuden en rigtig god håndtering. Det skyldes i høj grad de 12″ store baghjul, kombineret med de 8″ manøvredygtige dobbelte forhjul med fjedring. Klapvognen er ikke alene ideel til at køre rundt i byen med, men den kan ligeledes anvendes til lidt vanskelige terræn, såsom skove og stier. Ønsker man at bevæge sig i meget vanskelige terræn, vil det muligvis være værd at kigge på GT modellen.

I forhold til opbevaring, så er der mulighed for at opbevare en hel del i det store rum under sædet.

Anmeldelser af Baby Jogger City Select Single

På Klapvogn-test.dk er de enkelte klapvogne blevet sammenlignet ud fra de anmeldelser som brugerne giver de enkelte modeller. Baby Jogger City Select Single har vi fundet flest brugeranmeldelser af hos den amerikanske webshop Amazon.com. Babyjoggeren bliver her anmeldt af 182 personer, som giver enheden en bedømmelse på 4.6 ud af 5. Det er en rigtig god score, som viser at købernes tilfredshed med denne klapvogn er meget høj.


Prishistorik


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *