Baby Jogger City Select Single

Klapvogn
(4.4) 176 anmeldelser
Score
88
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

13 kg

Bæreevne

Bæreevne

20 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

12 “

Forhjul str

Forhjul str

8 “

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 9 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Baby Jogger City Select Single

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.40) baseret på 176 anmeldelser 

Amazon.com
(4.40) 176 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


1
2
3
4
5
     


Baby Jogger City Select Single Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Babytrold Venus
Score
88 100
93 100
92 100
88 100
88 100
(4.4)
176 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.4)
51 anmeldelser
Pris 5.998 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 3.299 kr. 999 kr.
Testresultater "Testvinder" - Vores Børn
Bæreevne 20 kg 18 kg 15 kg
Siddehøjde
Skulderbredde
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 13 kg 7.6 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 8 "

Beskrivelse af Baby Jogger City Select Single

Baby Jogger City Select Single er en model, der tilbyder et stort udvalg af muligheder, samt er den ideel at bruge som søskendevogn / tvillingeovn (kræver tilkøb af sæde). Det er muligt at indstille sædet, således at du kigger på barnet, samt kan du også vende sædet så barnet kan kigge ligeud. Takket være 12″ store baghjul er klapvognen ikke kun kompatibel til at kunne køre på asfalteret terræn, men det er ligeledes en mulighed at gå med den i skoven eller på stier. Derudover kan styret justeres, så det passer til højden af brugeren.
 

Justeringsmuligheder og tvillinge- / søskendevogn

En af forcerne ved Baby Jogger City Select Single, som man ikke lige ser fra de øvrige modeller er at den tilbyder et bredt udvalg af justeringsmuligheder. Sædet kan både vendes så barnet ser dig, samt kan du vende det om så barnet kan kigge ligeud. Derudover er det ligeledes en mulighed at tage sædet ud og erstatte det med en lift, hvis barnet skal ligge ned (kræver tilkøb af lift).
 
Ydermere fungerer vognen perfekt som tvillinge- / søskendevogn. Påsætning af det ekstra sæde er ligeledes særdeles simpelt. Det eneste du skal gøre er at montere de 2 forlængere, hvorefter du kan klikke det ekstra sæde på. Du har derefter en klapvogn, der nu fungerer som tvillinge- / søskendevogn.
 

Sikkerhed

Sikkerheden er naturligvis alfa omega for en klapvogn og ligeledes for denne. Takket være den justerbare 5-punkts sele sikrer du ikke bare at barnet (børnene) sidder sikkert, men samtidig at komforten er rigtig god. Hjulene er desuden punkterfri.
 

Håndtering

Baby Jogger City Select Single tilbyder desuden en rigtig god håndtering. Det skyldes i høj grad de 12″ store baghjul, kombineret med de 8″ manøvredygtige dobbelte forhjul med fjedring. Klapvognen er ikke alene ideel til at køre rundt i byen med, men den kan ligeledes anvendes til lidt vanskelige terræn, såsom skove og stier. Ønsker man at bevæge sig i meget vanskelige terræn, vil det muligvis være værd at kigge på GT modellen.

I forhold til opbevaring, så er der mulighed for at opbevare en hel del i det store rum under sædet.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...