Babyjogger City Tour LUX

Klapvogn
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

Prisfakta: Prisen er 74,00 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.
Kun troværdige forhandlere   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 6 uger.

Prisfakta: Prisen er 74 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Vægt

Vægt

9 kg

Bæreevne

Bæreevne

15 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 15 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Babyjogger City Tour LUX

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Babyjogger City Tour LUX Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 2.589 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 15 kg 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 9 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Babyjogger City Tour LUX

City Tour LUX fra Baby Jogger er en oplagt mulighed, hvis man leder efter en smart klapvogn, der kan foldes sammen og tages med. Den er ekstremt justerbar, så dit barn aldrig bliver ukomfortabelt og Har alt det, som gør en klapvogn smart. Dens smarte farve, der er en granitgrå, vil signalere, at du er en moderne familie, der har styr på tingene.

Hjul

Denne klapvogn er udstyret med en masse smart udstyr og det kan allerede findes ved hjulene. Den har drejelige forhjul, der kan dreje 360 grader og der er endda mulighed for at låse dem. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at kunne komme rundt, hverken i skoven eller i byen.

Vægt og transport

Dette er en ultrakompakt klapvogn, der kan foldes sammen, så den fylder markant mindre og den vejer næsten ingenting. Klapvognen måler udfoldet H 100 x B 53,5 x L 94,2 cm og den måler kun H 22 x B 53,5 x L 67,5 cm, når den er foldet helt sammen. Desuden vejer klapvognen kun 9 kg, hvilket gør det til en ret let klapvogn at have med på farten. Vognen kan desuden foldes nemt og hurtigt sammen med én hånd.

Opbevaring

Når du er på farten med denne Baby Jogger-model, behøver du ikke tænke på, om du nu kan have det hele med. Klapvognen er nemlig udstyret med en smart kurv, som du kan have alle de essentielle ting i.

Komfort og justerbarhed

En af de helt store fordele ved denne model er, at den kan justeres på kryds og tværs. Du kan vælge, om kalechen skal vende med eller mod kørselsretningen og du har rig mulighed for at justere på kalechen, så den passer til dit barn. Både sædet og benstøtterne har flere positioner at vælge imellem, så dit barn aldrig får det ukomfortabelt og der er endda en horisontal position, så barnet kan ligge ned. Den ekstra store kaleche giver også 50+ SPF og du kan kombinere denne model med en autostol eller en City Tour LUX liftdel. Det åbner op for muligheden for at bruge denne klapvogn lige fra fødslen. Den passer til børn op til 15 kg og kan opbevares i en medfølgende pose, når den ikke er i brug.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...