Babyzen Yoyo+

Klapvogn
(4.7) 141 anmeldelser
Score
93
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.
Kun troværdige forhandlere   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

Bæreevne

Bæreevne

18 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 1 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Babyzen Yoyo+

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.65) baseret på 141 anmeldelser 

Amazon.com
(4.70) 119 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Johnlewis.com
(4.40) 22 anmeldelser

JohnLewis er en stor britisk webshop.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single Babytrold Venus
Score
93 100
92 100
89 100
89 100
88 100
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
(4.4)
51 anmeldelser
Pris 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr. 999 kr.
Testresultater "Testvinder" - Vores Børn
Bæreevne 18 kg 34 kg 15 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 12 kg 7.6 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Babyzen Yoyo+

Denne smarte, letvægtsmodel i grå eller hvid kommer fra Babyzen og henvender sig til de travle forældre, der har brug for en let og kompakt klapvogn, der eventuelt kan tages med i et fly. Den er derudover kompatibel med de fleste autostole og du en klapvogn du kan bruge sikkert og nemt i flere år.

Hjul

Vognen har drejelige forhjul, der sikrer styreevnen, når man skal komme rundt. Der er desuden en behagelig affjedring på alle fire hjul, så kørslen bliver stille og rolig uanset hvad.

Vægt og transport

Yoyo+ er den perfekte klapvogn til den travle byfamilie, der har brug for en let og kompakt klapvogn, der kan tages med overalt. Yoyo+ er endda godkendt som håndbagage på en lang række fly og det er ekstremt nemt at folde den sammen. Den måler kun 52 x 44 x 18 cm i foldet tilstand, hvilket er under håndbagagekravene hos de fleste flyselskaber. Man bør dog altid kontakte dem forinden og sikre sig, at man kan få den med. Den vejer kun 6,2 kg og er derfor en af de letteste klapvogne man kan få fingrene i.

Sikkerhed

Barnet spændes godt fast i klapvognen, så det ikke falder ud under kørsel og slår sig. Der er et sammenfoldeligt soltag til barnet, så det ikke bliver udsat for solens skadelige UV-stråler og materialet er i sig selv vandskyende, så barnet har sværere ved at blive vådt når det regner.

Opbevaring

Under kalechen finde et indkøbsnet, hvor man kan have nogle af de vigtigste ting med sig, så man ikke også behøver at bære på indkøbsposer eller tasker. Indkøbsnettet har en maksvægt på 5 kg, så man kan have en del ting med, inden det bliver for tungt. Der er desuden en meget praktisk lomme bagpå kalechen, der er lavet i plastik, så man også kan have små ting med, der skal være lettilgængelige.

Komfort og justerbarhed

Det er muligt at justere vognens ryglæn efter ønske, så det passer bedst muligt til barnet. Barnet kan bruge denne vogn fra det selv kan sidde fra ca. 6 mdr. og indtil det vejer 18 kg, hvor det bliver for tung udover det. Der er aftageligt vaskbart betræk, så det kan vaskes, hvis der skulle opstå uheld. Klapvognen er desuden kompatibelt med et hav af forskellige autostole, som man nemt kan skifte ud med kalechen og vice versa.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...