Britax B-Motion 4+

Klapvogn
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

11.5 kg

Bæreevne

Bæreevne

20 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 71 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Britax B-Motion 4+

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Britax B-Motion 4+ Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 3.999 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 20 kg 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 11.5 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Britax B-Motion 4+

Denne smarte letvægtsmodel fra Britax har alt det, der sikrer en god oplevelse for barn og forælder. Det er nemt at transportere denne model, fordi den er sammenklappelig og meget let. Der er vedligeholdelsesfri hjul, som ikke punkterer og det er nemt at justere vognen, så det er komfortabelt for jer begge.

Hjul

Denne smarte klapvogn fra Britax har virkelig smarte løsninger integreret i produktet. Den kører på punkterfri letvægtshjul, så det er hjul, man ikke skal bekymre sig om. Hjulenes letvægtsmateriale bidrager også til den utroligt praktiske klapvogn og det er muligt at dreje forhjulene, så man kan komme rundt. Hvis man har brug for at holde stille er det også muligt at låse disse, så den ikke løber fra dig.

Vægt og transport

Det er en klapvogn bygget i letvægtsmaterialer, så vægten er kommet ned på bare 11,5 kg. Det skyldes det aluminiumsstel, som holder sammen på klapvognen og de ekstremt lette hjul. Det er muligt at klappe denne model sammen med én hånd, hvilket gør den meget nemmere at transportere. Den kan stå frit efter sammenklapning og sammenklappet er målene 45 x 55,5 x 73 cm hvor den er 110 x 55,5 x 105 i normal tilstand.

Sikkerhed

For at optimere barnets sikkerhed, medfølger der en sikkerhedssele, som man kan bruge til at holde barnet godt på plads. Derudover er der mulighed for at få montere en aftagelig sikkerhedsbøjle, som også kan bidrage til sikkerheden.

Opbevaring

Klapvognen har et stort rum under sædet, som kan indeholde nødvendige ting, samt en rummelig lomme i udhænget. Det sikrer, at du kan have alle de fornødne ting med dig, når du skal ud og gå tur med dit barn.

Justerbarhed

Når du køber denne klapvogn får du et utroligt alsidigt produkt, hvor der både er justerbar fodstøtte og håndtag. Derudover er det muligt at indstille barnets rygstykke på mange forskellige måder og det er endda muligt at lægge det helt ned til vandret. Du kan endda indstille håndtagets højde melle 84-112 cm.

Komfort

På denne model er der både fokus på barn og forælder, når det kommer til komfort. Der er god affjedring på baghjulene og du kan nyde dejligt bløde håndtag som forælder. Desuden er barnets sæde utroligt behageligt Dette sikrer en behagelig oplevelse for jer begge to og vognen kan bruges fra 0-4 år eller op til 20 kg.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...