Bugaboo Bee5

Klapvogn
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

8.9 kg

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 75 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Bugaboo Bee5

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Bugaboo Bee5 Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 5.380 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 8.9 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Bugaboo Bee5

Denne smarte model fra Bugaboo har alt det, som den moderne forælder kunne ønske. Den kommer i en fed rødbrun eller grå farve og kan justeres, så den passer til det individuelle barn og den er nem at rejse med, hvis man skal det, fordi den kan klappes sammen og transporteres nemt.

Hjul

Denne smarte Bugaboo-model har punktérfri hjul på alle fire hjul, hvilket sikrer en lang levetid for hjulene. De forreste to hjul kan endda dreje rundt, så den er nem at komme omkring med. Hjulenes bredde er på 6” for både forhjul og baghjul. Der er desuden affjedring på alle fire hjul, så køreglæden for barnet også er i top.

Vægt og transport

Når du skal transportere denne smarte Bugaboo-klapvogn, kan dette gøres ekstremt nemt, fordi den kan klappes sammen med én hånd og bæres de fleste steder hen uden problemer. Den vejer kun 8,9 kg og er derfor let at bære rundt på for den travle forælder. Den måler i foldet tilstand L 90 x 46,5 B x H 32 cm, hvilket passer de fleste.

Opbevaring

Når det kommer til at opbevare barnet legetøj eller andre ting i denne smarte klapvogn, kan dette gøres i kurven under kalechen. Det giver dig hænderne fri til at gøre alt muligt andet. Kurvens kapacitet er på 22 liter og den kan maksimalt bære 4 kg.

Komfort og justerbarhed

Det smarteste ved denne model er, at den kan vokse i takt med, at dit barn også vokser sig større. Du kan justere ryglænet på tre forskellige måde, inklusive liggende, så dit barn altid kan have det komfortabelt. Desuden kan sædet justeres, så det både kan vende med og mod kørselsretningen. Materialet er både åndbart og vandafvisende og kan vaskes efter behov på 30 grader. Derudover er kalechen udstyret med solbeskyttelse, der giver e SPF på 50+, så barnets sarte hud beskyttes mod solens stråler. Du behøver heller ikke frygte for barnets sikkerhed, da klapvognen er udstyret med en 5-punkstsele.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...