Cybex Balios M

Klapvogn
(4.0) 3 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 799.7 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 1199.7 kr. billigere end sidste uges laveste pris.

Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 3 uger.

Vægt

Vægt

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 34 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Cybex Balios M

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.00) baseret på 3 anmeldelser 

Amazon.com
(4.00) 3 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Cybex Balios M Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(4.0)
3 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 2.799 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Cybex Balios M

Cybex har produceret en model, som imødekommer alle de problemer, man kunne få som forælder. Det er en pragmatisk klapvogn, hvor fornuften er essentiel. Den er udstyret med et vendbart sæde, solbeskyttelse, 5-punkssele, punktérfri hjul, opbevaringsnet og meget mere. Kort sagt får du lige hvad du ikke vidste du havde brug for. Det bedste er, at de fleste af funktionerne kan udføres med bare én hånd.

Hjul

Denne model fra Cybex har affjedring på alle fire hjul, hvilket sikrer en behagelig køreoplevelse. Den er desuden udstyret med punktérfri terrændæk i gummi, som sikrer at i kan køre nemt og sikkert på alle de forskellige overflader i kunne møde. Desuden er forhjulene drejelige, så man får den bedste manøvremulighed overhovedet. Hvis der er behøv for at låse forhjulene, så de kun kan køre ligeud, er den også udstyret med en automatisk drejelås.

Vægt og transport

Det er en luksusklapvogn med en vægt på 11,2 kg. Det er derfor ikke en særligt tung klapvogn, der nemt kan transporteres, når den er klappet sammen. Den måler L 102 x B 59 x D 100 cm i udfoldet position. Det er desuden værd at bemærke, at man kan betjene lukkemekanismen med én hånd, så det er en meget simpel måde at gøre det på.

Sikkerhed

Det er vigtigt, at dit barn er så sikkert som overhovedet muligt. Derfor er Balios M udstyret med både sele og sikkerhedsbøjle, så barnet på intet tidspunkt er i fare for at ryge ud af vognen. Der er desuden en udfoldelig solskærm, der kan skærme barnets sarte hud mod solens farlige stråler med en SPF på over 50.

Opbevaring

Indkøb er heller ingen udfordring med denne klapvogn, fordi den er udstyret med en smart kurv under kalechen, hvor der er plads til alle dine dagligvarer eller andre ting, som du vil have med på tur såsom legetøj.

Komfort og justerbarhed

Komforten er i højsædet for jer begge, når i kører med en Balios M. Håndtaget er højdejusterbart, så alle kan gå med denne klapvogn, uanset højde, uden at føle ubehag på noget tidspunkt. Sædet kan desuden både vendes med og mod kørselsretningen og der er mulighed for at have et 3-i-1-system med en cybex autostol og babylift. Sædet har desuden en liggeposition, så barnet kan sove uforstyrret i længere tid ad gangen.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...