Cybex Eezy S Twist

Klapvogn
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

7.7 kg

Bæreevne

Bæreevne

17 kg

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 73 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Cybex Eezy S Twist

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Cybex Eezy S Twist Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 2.499 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 17 kg 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 7.7 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Cybex Eezy S Twist

Denne lette, kompakte klapvognsmodel fra Cybex tager rejselysten til et helt nyt niveau. Man opnår utrolig lethed og får en kompakt klapvogn, der kan tages med på farten. Den er nem at slå sammen og nem at slå ud igen, så man ikke får nogen problemer med det. Den har alt det du kan kræve af en klapvogn, når du er på farten med dit barn.

Vægt og transport

Denne ultralette klapvogn er et under, fordi den er så kompakt, at du ofte kan tage den med som håndbagage på et fly. Dette skal man dog altid tjekke. Den vejer kun 7,7 kg og er derfor en af de letteste klapvogne på markedet. Den måler i sammenfoldet tilstand bare 26 x 45 x 56 cm, mens den i åben tilstand måler 85 x 45 x 103 cm. Det er altså en meget stor forskel og den er derfor perfekt til forældre på farten, der godt kan lide at have deres børn med overalt. Den kan faktisk foldes sammen med bare én hånd.

Opbevaring

På denne model er der en smart kurv under selv kalechen, som kan indeholde alle de vigtigste ting, når du er på farten. Det er ekstremt nemt at have alle fornødenhederne til en lang dag med i denne og du kan nemt og sikkert tage både dagligvarer, picnickurve og andet godt med dig på farten.

Sikkerhed

Barnet er godt fastspændt i klapvognen, så man er sikret mod, at barnet falder ud under kørsel. Barnet er fastspændt med en sele, der er nem og sikker at bruge, så du ikke behøver at bekymre dig, når i er ude at gå. Du kan også nemt udskifte hjulene, hvis de skulle blive beskadigede og den medfølgende solkaleche giver SPF 50+, hvilket skærmer dit barn mod skadelig UV-stråling.

Komfort og justerbarhed

Komforten i denne klapvogn er høj og den kan tages i brug fra fødslen og indtil barnet vejer 17 kg. Det er muligt at justere ryggen, så man kan opnå en flad liggevinkel og andre vinkler er derfor perfekt til dig, der ønsker at have en smart alt-i-en klapvogn gennem de første år af barnets liv. Du kan også nemt vende sædet med og mod kørselsretningen uden at skulle have sædet klikket af vognen.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...