JOIE Litetrax 4

Klapvogn
(4.3) 115 anmeldelser
Score
84
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

Kun troværdige forhandlere   

Prisfakta: Prisen er 485 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 919.6 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 3 uger.

Vægt

Vægt

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 6 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af JOIE Litetrax 4

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.30) baseret på 115 anmeldelser 

Amazon.de
(4.30) 115 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


JOIE Litetrax 4 Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
84 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(4.3)
115 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 2.299 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af JOIE Litetrax 4

Denne klapvogn er perfekt til børneffamilien, der efterspørger en god klapvogn, der kan bruges i lang tid. Med de mange forskellige muligheder, der er for at justere på specifikationerne, vil dit barn også trives i denne klapvogn. Den passer til alle JOIE’s Gruppe 0+ autostole og der følger et regnslag med, så barnet ikke bliver vådt og koldt, når det regner.

Hjul

På denne smarte model fra JOIE får du en klapvogn, der har størrelsesforskel på forhjul og baghjul, hvilket øger stabiliteten. De to forreste hjul er bevægelige og de kan låses med et enkelt klik, hvis man skal stille klapvognen fra sig. Dette er med til at øge både mobiliteten og sikkerheden på hos denne model, så den ikke løber løbsk.

Vægt og transport

Dette er en sammenklappelig model og den kan foldes sammen med én hånd. Det er en super kompakt klapvogn, der passer ind i små bagagerum, når man skal på tur. Den har desuden en automatisk foldlås, der sikrer, at den ikke folder sig ud på de forkerte tidspunkter.

Sikkerhed

Modellen er udstyret med en praktisk og sikker 5-punktssele, der holder barnet solidt placeret i stolen uden at være irriterende for barnet. Der er desuden en bøjle på denne model, som også er med til at øge sikkerheden for dit barn. Den ekstra store kaleche yder derudover beskyttelse mod de farlige UV-stråler, som barnet kan blive udsat for.

Opbevaring

Når du skal have ting med på farten duer det ikke, hvis der ikke er nok plads. Derfor er denne klapvogn udstyret med en smart kurv under siddestolen, som kan indeholde alle de nødvendige ting, som man kunne ønske at tage med. Den kan for eksempel bruges efter indkøb til at have dagligvarer i, eller den kan bruges, hvis i skal på picnic og mangler plads til tingene.

Komfort og justerbarhed

Komforten i denne model er god, fordi den har muligheden for at kunne komme helt ned i en liggende position. Den har derudover flere positioner for fodstøtten og der er også mange valgmuligheder for rygstøtten. Den store kaleche skærmer barnet for solens stråler og ventilationen sørger for, at barnet ikke får det for varmt.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...