JOIE Mytrax

Klapvogn
(4.4) 86 anmeldelser
Score
89
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

Prisfakta: Prisen er 791,50 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.
Kun troværdige forhandlere   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 4 uger.

Prisfakta: Prisen er 791.5 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Vægt

Vægt

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 3 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af JOIE Mytrax

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.40) baseret på 86 anmeldelser 

Amazon.de
(4.40) 86 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


JOIE Mytrax Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest Baby Jogger City Elite Single Babytrold Venus
Score
89 100
93 100
92 100
89 100
88 100
(4.4)
86 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
(4.4)
51 anmeldelser
Pris 1.650 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 2.899 kr. 999 kr.
Testresultater "Testvinder" - Vores Børn
Bæreevne 18 kg 34 kg 15 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 12 kg 7.6 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af JOIE Mytrax

Denne super smarte model fra Joie giver dig muligheden for at bruge den samme klapvogn fra barnet bliver født indtil det vejer 15 kg. Du kan kombinere den med autostole og babylifte fra Joie, så barnet kan sove uforstyrret og kliksystemet gør det nemt at skifte ud. Det er en nem klapvogn at transportere, fordi den kan foldes og låses sammen. Sikkerheden er i top og hjulene er mobile, så du kan udforske verden sammen med dit barn.

Hjul

Denne model fra JOIE har smarte hjul, der er forskellige i størrelsen og hvor de forreste hjul kan rotere, så man nemmere kan komme rundt omkring. Hvis du blot skal køre ligeud kan disse hjul også låses, så de kun kan det. Du får altså en alsidig model, der kan lidt af det hele.

Vægt og transport

Klapvognen er praktisk og nem at have med rundt. Dette skyldes, at den nemt og hurtigt både kan klappes sammen men også foldes ud igen. Den vejer kun 11,85 kg, så du behøver ikke ligne Hulk for at få den med i bilen. Når den står åben måler den L 90 x B 59,5 x H 101 cm og når den er klappet sammen vil den måle L 81,5 x B 59,5 x H 33,5 cm.

Sikkerhed

Denne model er udstyret med en polstret 5-punktssele, der sikrer barnet mod at falde ud af kalechen under kørsel. Det betyder, at du kan går til den med din kørsel og nemt bevæge dig op og ned ad trappetrin eller andre forhindringer, uden at skulle bekymre dig om dit barns sikkerhed. Kalechen er desuden udstyret med solbeskyttelse, der giver barnet en SPF på over 50, som er nødvendig for sart barnehud.

Opbevaring

Når du skal have alle dine ting med rundt i klapvognen kan dette nemt klares med den smarte kurv, der er monteret på undersiden af kalechen. Du kan bruge den til alt fra barnets legetøj til dagligvarer.

Komfort og justerbarhed

Denne model kan justeres, så selv de højeste mennesker ikke vil have noget ubehag ved at gå med den. Det skyldes, at håndtaget kan justeres alt efter højde og derudover kan ryglænet justeres, så barnet kan ligge og sove uforstyrret i længere tid. Fodstøtten har også to forskellige positioner til barnet. Mytrax virker desuden med andre produkter, såsom autostole fra Joie. Der følger også et regnslag med.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...