1 Bedste Løbevogne (December 2019)

Liste over de 1 løbevogne, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 401 anmeldelser.

Sortér efter

Type

  • Løbevogn

Mærke

  • Thule(1)

Egenskaber

  • Løbevogn(1)
#1
Thule Glide 2.0 Performance Thule Glide 2.0 P...
Løbevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
3.239 kr.
00
#2
Udgået Thule Urban Glide1 Thule Urban Glide1
Løbevogn
✓ 4.3 ud af 5 (203 brugere)
2.579 kr.
86
#3
Udgået Baby Jogger Summit X3 Baby Jogger Summi...
Løbevogn
✓ 4.3 ud af 5 (129 brugere)
5.498 kr.
86
#4
Udgået Thule Urban Glide 2 Thule Urban Glide 2
Søskende løbevogn
✓ 4.1 ud af 5 (69 brugere)
4.999 kr.
82
#5
Udgået BOB Revolution Pro BOB Revolution Pro
Løbevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
kr.
00
#6
Udgået BabyTrold Jogger BabyTrold Jogger
Løbevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
1.099 kr.
00
#7
Udgået BOB Revolution Pro Duallie BOB Revolution Pr...
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
5.999 kr.
00
#8
Udgået BOB Sport Utility BOB Sport Utility
Løbevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
5.999 kr.
00
#9
Udgået BOB Sport Utility Stroller Duallie BOB Sport Utility...
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
5.999 kr.
00
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Hvilken løbevogn er bedst?

Hos Klapvogn-test.dk har vi kåret Thule Glide 2.0 Performance som den bedste løbevogn på markedet. Andenpladsen går til Thule Urban Glide1, mens Baby Jogger Summit X3 får en tredjeplads. Denne vurdering er baseret på anmeldelser vi har fundet af de enkelte løbevogne og er dermed et udtryk for, hvilke løbevogne der har den største tilfredshed blandt brugerne.
Hvis du ønsker en tvillingevogn til løb, så er Thule Urban Glide 2 den vi har vurderet til at være bedst.

Valg af løbevogn

Det er blevet meget populært at være aktiv og holde sig i form. Fitnesscentrene har kronede dage, og vi støder dagligt på den ene blog efter den anden, som på både pædagogisk og behændig vis fortæller os, at vi skal sørge for at få rørt os. De fleste kan sagtens blive enige om, at det er vigtigt at få noget motion. Men for nogle mennesker, kan det altså være svært at få tid til det.

 

Med en løbevogn kan du som småbørnsforælder nu ikke længere bruge dine børn som undskyldning for ikke at komme ud at løbe og på den måde holde dig i form. I det følgende vil vi se på de egenskaber, som en løbevogn skal have, hvis den skal fungere godt for dig og dit barn.

Løbevognens vægt og størrelse
Når du skal ud at løbe med en løbevogn, er det vigtigt, at du sørger for at anskaffe dig en model, hvor vægten på løbevognen ikke er for høj. Udover vægten på selve løbevognen skal du nemlig også huske på, at dit barn skal med - og hvis du har et barn på et par år, kan det let betyde, at den samlede vægt forøges med omtrent 13 kilo.

 

Et andet springende punkt er størrelsen på løbevognen. Størrelsen har noget at gøre med den stabilitet, som løbevognen har, hvorfor løbevognene også kan virke relativt store. Alligevel bør du gøre dig tanker om at ramme den gyldne middelvej, hvor du finder en løbevogn, som er stabil og på samme tid ikke optager al pladsen i garagen.

Kan du indstille styret?
På mange løbevogne kan du også indstille styret, så det passer præcis til dig og den stilling, som du indtager, når du løber. Det kan også være, at løbevognen skal bruges af både far og mor, og så er der stor chance for, at højdeforskellen er så stor, at det er nødvendigt, at I har mulighed for at ændre på højden af styret.

 

Vi anbefaler, at du køber en løbevogn, som du kan indstille styret på, da oplevelsen med at løbe ellers kan blive meget dårlig. Det er nemlig vigtigt, at din kropsholdning er så optimal som overhovedet muligt, hvis du skal kunne løbe ordentligt.

Sørg for, at løbevognen er let at styre og klappe sammen
Det er vigtigt, at løbevognen er let at styre. Ikke kun for oplevelsens skyld, men fordi det er vigtigt for sikkerheden. Køb en løbevogn med store, gode hjul, og hvis forretningen ikke vil lade dig prøve den udenfor, må du køre lidt rundt med den indenfor og mærke, hvordan du synes den er at håndtere. Du kan hurtigt få en fornemmelse af, hvordan løbevognen reagerer på dine bevægelser. Husk i den forbindelse på, at løbevognen også skal passe til dit barn. Det er derfor vigtigt, at I prøver den sammen.

 

Prøv i forretningen at klappe løbevognen sammen. Det er nemlig en god idé at få fat i en løbevogn, som du kan have i din bil. På den måde er du ikke begrænset til kun at løbe i nærområderne, men har også mulighed for at tage ud i skoven eller andre steder, hvor du måtte have lyst til at løbe en tur sammen med dit barn.

Affjedringen er vigtig
Når du skal ud at løbe, er det klart, at løbevognen bliver udsat for et større pres end en normal klapvogn på grund af den øgede fart og i nogle tilfælde det ændrede terræn. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe en løbevogn, som har en fornuftig affjedring. Det vil nemlig betyde, at løbeturen både vil blive bedre for dig og ikke mindst for dit barn.

Løbevognens børnevenlighed
Nu har vi skrevet meget om de ting, som betyder noget for den voksne. Men vi må ikke glemme barnet, som trods alt er den, der skal transporteres rundt. Her er der mulighed for at købe en løbevogn, hvor sædet er godt polstret og samtidigt kan lægges ned, hvis barnet gerne vil sove. Der er også mulighed for at købe løbevogne, hvor der er gjort meget ud af barnets mulighed for at kunne se ordentligt. Blandt andet ved at sørge for at kalechens sider er gennemsigtige.

Sørg for, at sikkerheden er i top
At løbe med en løbevogn kan ikke sammenlignes med at gå en tur med klapvognen. Der er for det første meget mere fart på, og derfor skal du sørge for at sikre dit barn på den bedst mulige måde. Løbevognen skal have en sele, så du kan spænde dit barn fast. Derudover kan du også få nogle løbevogne, hvor du via en strop er spændt fast til vognen, så den ikke triller ud på en vej, hvis du skulle falde. Sørg også for, at løbevognen har en håndbremse, så du hurtigt kan reagere, hvis det skulle blive nødvendigt.