Mutsy Nexo

Klapvogn
(4.0) 36 anmeldelser
Score
78
100

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 456 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 506 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uger.

Vægt

Vægt

8.7 kg

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 20 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Mutsy Nexo

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.00) baseret på 36 anmeldelser 

Amazon.com
(4.00) 18 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Amazon.com
(4.00) 18 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Mutsy Nexo Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
78 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(4.0)
36 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 2.530 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 8.7 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Mutsy Nexo

Denne super praktiske model fra Musty er med fokus på komfort for både barn og forælder. Der er utroligt mange forskellige justeringsmuligheder, så i kan finde lige præcis den indstilling, der passer jer. Det er desuden en meget let og mobil klapvogn, der kan foldes sammen, så den ikke fylder nær så meget og som kan komme rundt omkring på grund af sin høje mobilitet.

Hjul

Denne klapvogns hjul, er rigtig smarte, fordi forhjulene mindre end baghjulene, hvilket sikrer mere mobilitet. Forhjulene kan endvidere rotere hele 360 grader, så man kan komme til overalt og de kan låses fat, hvis man kun skal høre ligeud. Forhjulene er punkterfri og er derfor ikke noget, som man behøver at bekymre sig om. Du kan endda tage hjulene af, for at få klapvognen til at fylde så lidt som muligt.

Vægt og transport

Hele klapvognen vejer 8,7 kg og er derfor en meget let en af slagsen. Den er konstrueret af et letvægtsstel, hvilket giver den lave vægt. Den kan også nemt transporteres, fordi den kan klappes sammen, så den ikke fylder nær så meget. Når den er foldet helt ud vil den måle L 101 x B 51 x H 93 cm og den vil måle L 44 x B 51 x H 64 cm, når den er foldet sammen og klar til at blive transporteret. Når den skal foldes ud igen tager dette kun få sekunder.

Opbevaring

Når du skal opbevare noget i klapvognen, udover barnet, er der gode muligheder for at kunne bruge den smarte kurv, der er placeret lig under kalechen. Her vil du kunne have alt det du skal bruge på din gåtur og det er nemt og hurtigt at komme til det.

Komfort og justerbarhed

Denne klapvogn er spækket med muligheder for at øge komforten for barn såvel som forælder. Du kan justere højden af håndtaget, så det er komfortabelt for dig at gå med klapvognen. Du kan også justere både rygstøtten og benstøtten på forskellige niveauer, så du kan have forskellige positioner for dit barn. Rygstøtten kan endda lægges helt ned, så barnet kan sove optimalt i klapvognen. Kalechen kan foldes yderligere ud, hvilket sikrer en god sovestilling for barnet. Der er mulighed for at lave ekstra ventilation, der kan sørge for en god luftgennemstrømning. Klapvognen er desuden kompatibel med en række forskellige autostole fra forskellige producenter.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...