Odder City

Klapvogn
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.Vægt

Vægt

9 kg

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 70 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Odder City

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Odder City Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
0 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 3.999 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 9 kg 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Odder City

Denne smarte Odder City klapvogn har alt det du skal bruge i en praktisk klapvogn. Den er nem at transportere, fordi de enkelte dele er aftagelige og sammenklappelige hver for sig eller sammen. Derudover får du et stort varenet under kalechen, som kan indeholde alle fornødenheder. Klapvognens justerbarhed sikrer komforten for både barn og forælder.

Hjul

Hjulene er super smarte og er vedligeholdelses- og punkterfri. Dette sikrer, at der ikke er bøvl med hjulene og dem kan man nemt slå ud af hovedet. De er desuden aftagelige og derfor er det en meget nemmere klapvogn at transportere. Forhjulene er drejelige, så det er nemt at komme omkring i byen.

Vægt og transport

Stellet er pulverlakeret sort aluminium og er derfor let. Hele klapvognen vejer samlet 14,8 kg, men kan nemt skilles ad i tre dele. Hjulene vejer 3,2 kg for sig selv, stellet uden hjul vejer 5,8 kg og overdelen, hvor barnet sidder, vejer ligeledes 5,8 kg. Det vil altså sige, at denne klapvogn er meget nem at transportere. Det er muligt at sammenklappe de enkelte dele, for endnu nemmere transport.

Sikkerhed

Da dette er en helt normal klapvogn, er det mere end tilstrækkeligt at have en aftagelig mavebøjle til at holde barnet fast. Den vil sørge for, at barnet ikke kommer til at falde ud under kørsel. Klapvognen er desuden udstyret med en håndbremse, så man ikke kommer galt af sted, hvis man kører ned af bakker eller har brug for at bringe klapvognen til stop.

Komfort

Denne klapvogns komfort er uovertruffen. Du får justerbar affjedring, som kan ændres i takt med, at barnet vokser og der er et super blødt sæde i vognen. Der er desuden et stort ventilationsnet, som sikrer en god luftgennemstrømning selv på varme dage.

Øvrige

Det er i sandhed en klapvogn, hvor man ikke har brug for at tænke på pladsmangel. Der findes nemlig en stor varekurv under siddedelen, som har plads til alt i kunne komme til at mangle. Desuden er den udstyret med et Easy kliksystem, så I nemt og hurtigt kan tage overdelen af stellet og eventuelt skifte den ud til en liggedel. Siddedelen er vendbar og der er kigvindue til barnet i kalechen.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...