Silver Cross Pop

Klapvogn
(4.1) 35 anmeldelser
Score
80
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.

Prisfakta: Prisen er 479.7 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Vægt

Vægt

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 19 ud af 15

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Silver Cross Pop

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.10) baseret på 35 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(4.10) 35 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Silver Cross Pop Babyzen Yoyo+ Silver Cross Zest JOIE Mytrax Baby Jogger City Elite Single
Score
80 100
93 100
92 100
89 100
89 100
(4.1)
35 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.6)
48 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.5)
40 anmeldelser
Pris 1.679 kr. 3.199 kr. 2.199 kr. 1.650 kr. 2.899 kr.
Testresultater
Bæreevne 18 kg 34 kg
Siddehøjde 60 cm
Skulderbredde 33 cm
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 12 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 12 "

Beskrivelse af Silver Cross Pop

Denne moderne Pop-klapvogn fra Silver Cross i sandfarvet eller sort er alt det, du har brug for som forælder. Du får en klapvogn, som kan bruges lige fra fødslen og som kan beskytte dit barn mod elementerne, når i er på tur. Den kan foldes sammen, så den ikke fylder nær så meget og der er rig mulighed for at opbevare ting og sager under kalechen.

Hjul

Denne smarte, letvægtsklapvogn har smarte forhjul, der tillader, at man kan dreje rundt på dem, så man bedre kan manøvrere. De kan også låses, hvis man mangler noget at stå imod med i skoven eller bare skal køre ligeud længe. Hjulene har samme størrelse for at sikre en behagelig tur for barnet.

Vægt og transport

Klapvognens aluminiumschassis gør den ideel for den travle forælder, der søger en stilet letvægtsklapvogn. Den vejer kun 7,2 kg og er derfor en af de lettere klapvogne. Når den ikke er foldet sammen måler den L 80 x B 50 x H 107 cm og når den er foldet sammen vil den kun måle L 105 x B 31 x H 35 cm.

Sikkerhed

Dit barn er godt beskyttet med en smart 5-punktssele, der kan holde barnet sikkert på plads, hvis det bliver ujævnt eller barnet bliver uroligt. Der er desuden mulighed for at trække kalechens overdel ud, så barnet bliver beskyttet bedre mod solens Uv-stråling. Der medfølger også et smart regnslag, der passer perfekt henover Pop-klapvognen og sikrer, at barnet ikke bliver koldt og vådt, hvis det regner. Der er desuden bremser på baghjulene, så klapvognen ikke render fra en.

Opbevaring

Hvis du skal have noget med på tur, når i er ude at gå eller måske skal have dagligvarer med tilbage, så er nettet under kalechen den perfekte mulighed. Du kan putte alle nødvendighederne til barnet deri og på grund af den gode plads, vil den have plads til det meste uden problemer.

Komfort og justerbarhed

Kalechens sæde er det bredeste i klassen og du har muligheden for at justere ryglænet, så det kan ligge helt ned, hvilket gør den egnet fra barnets fødsel. Derudover sørger ventilationen for, at barnet ikke får det varmt og får det ubehageligt i varmen. Som forælder er der også gode nyheder, fordi klapvognen er udstyret med ergonomiske håndtag, så du heller ikke lider overlast, når du skubber den.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...