Silver Cross Zest

Klapvogn
(4.6) 48 anmeldelser
Score
92
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

2.199 kr Til butik
Kun troværdige forhandlere   

Prisfakta: Prisen er 132 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 439.8 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 2 uger.

Vægt

Vægt

Bæreevne

Bæreevne

Baghjul str.

Baghjul str.

Forhjul str

Forhjul str

Kan lægges ned

Kan lægges ned


Rankings

Alle klapvogne
 Nr. 2 ud af 24

Bedste klapvogne »


Sammenligning

Anmeldelser af Silver Cross Zest

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.60) baseret på 48 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(4.60) 48 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     


Silver Cross Zest Babyzen Yoyo+ Babytrold Venus JOIE Mytrax Baby Jogger City Select Single
Score
92 100
93 100
91 100
89 100
88 100
(4.6)
48 anmeldelser
(4.7)
141 anmeldelser
(4.4)
51 anmeldelser
(4.4)
86 anmeldelser
(4.4)
176 anmeldelser
Pris 2.199 kr. 3.199 kr. 499 kr. 2.309 kr. 5.998 kr.
Testresultater "Testvinder" - Vores Børn
Bæreevne 18 kg 15 kg 20 kg
Siddehøjde
Skulderbredde
Med sele
Justerbar styr
Kan lægges helt ned
Vendbart styr
Vægt 7.6 kg 13 kg
Baghjul størrelse 12 "
Forhjul størrelse 8 "

Beskrivelse af Silver Cross Zest

Denne model giver jer alt hvad i har brug for af en klapvogn og er super smart, mens den gør det. Det ultralette aluminiumsskelet gør den til en meget let klapvogn og stroppen bagpå kan man bruge til at bære den på skulderen. Den kan bruges lige fra barnet bliver født og har masser af udstyr, der skal sikre barnets sikkerhed og komfort i mange år.

Hjul

Denne model har samme størrelse hjul fortil og bagtil, hvilket sikrer en komfortabel køretur for barnet. Der er bremser på de bagerste hjul, så klapvognen ikke løber løbsk og så du altid har kontrol over vognen.

Vægt og transport

Det er en meget let klapvogn, som Silver Cross har fremstillet. Den vejer kun 5,8 kg og er derfor en af de helt letteste klapvogne på markedet. Den er udstyret med en genial strop, så man kan bære sin klapvogn meget nemmere end normalt. Den er også nem at have med at gøre, fordi den kun måler L 103 x B 27 x H 22 cm, når den er foldet sammen og L 77 x B 46 cm x H 106 cm, når den er foldet ud. Det er altså en meget portabel klapvogn, der passer perfekt ind i en travl, dansk familie.

Sikkerhed

For at sikre barnets velfærd er kalechen udstyret med en 5-punktssele, der holder barnet godt fast i klapvognen under kørsel og kan justeres, så den kan vokse med barnet. Den er desuden udstyret med en udvidelig hætte, der kan giver en SPF på 50+ til barnet, så det er godt beskyttet mod solens stråler. Der følger derudover også et regnslag med, som passer ned over klapvognen og sikrer barnets komfort, selv når det regner.

Opbevaring

Det er nemt at have ting med ud at gå, når man har denne Zest-model. Den er nemlig udstyret med en kurv under klapvognen, som kan indeholde alt fra legetøj til forskellige indkøb. Den er derfor perfekt at have med på tur, uanset om det er i skoven eller på strøget.

Komfort og justerbarhed

For at sikre barnets komfort lige fra fødslen, er klapvognen udstyret med det bredeste sæde i sin klasse og er godt ventileret, så barnet ikke får det varmt. Sædet kan desuden lægges helt ned, hvilket gør det til en klapvogn, som i kan anvende fra fødslen.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...