1 Bedste Søskendevogne (November 2019)

Liste over de 1 tvillingevogne, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 222 anmeldelser.

Sortér efter

Type

 • Søskendevogn

Mærke

 • Babytrold(1)

Egenskaber

 • Søskendevogn(1)
#1
BabyTrold Moon BabyTrold Moon
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
1.499 kr.
00
#2
Udgået Baby Jogger City Mini Dobbel Baby Jogger City ...
Søskendevogn
✓ 4.4 ud af 5 (97 brugere)
3.999 kr.
89
#3
Udgået Thule Urban Glide 2 Thule Urban Glide 2
Søskende løbevogn
✓ 4.1 ud af 5 (69 brugere)
4.999 kr.
82
#4
Udgået Hauck Roadster Dou SLX Hauck Roadster Do...
Soskendevogn
✓ 4.0 ud af 5 (56 brugere)
2.999 kr.
80
#5
Udgået Bumbleride Indie Twin Bumbleride Indie ...
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
6.399 kr.
00
#6
Udgået BOB Revolution Pro Duallie BOB Revolution Pr...
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
5.999 kr.
00
#7
Udgået Britax B-Ready Britax B-Ready
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
4.999 kr.
00
#8
Udgået Graco Stadium Duo Sport Luxe Graco Stadium Duo...
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
1.439 kr.
00
#9
Udgået Safety 1st Duodeal Safety 1st Duodeal
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
1.349 kr.
00
#10
Udgået Maclaren Twin Techno Maclaren Twin Techno
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
3.450 kr.
00
#11
Udgået BOB Sport Utility Stroller Duallie BOB Sport Utility...
Søskendevogn
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
5.999 kr.
00
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Om søskendevogne

Når man får børn, ønsker man altid det bedste for dem, hvilket er gældende på alle parametre. Det inkluderer blandt andet, at man vil sørge for god komfort for børnene, og det er gældende i hjemmet, såvel som når man er på tur. For at sørge for god komfort på ture, udflugter, rejser og lignende, er det vigtigt at have en god vogn, børnene kan sidde og/eller i. Det kan være en fordel, uanset om børnene er nyfødte eller er lidt ældre. Her vælger mange forældre at erhverve sig en klapvogn til børnene. Man kan dog også vælge at erhverve sig en søskendevogn, som er en form for dobbelt-klapvogn. Heri kan der sidde to børn, hvilket er smart, da man derved ikke har behov for at medbringe to klapvogne. Med en søskendevogn får man flere forskellige fordele:

 • Mulighed for at have to børn i samme klapvogn
 • Gode opbevaringsmuligheder under sæderne på nogle modeller
 • Høj sikkerhed
 • Børnene kan få hyggelige stunder side om side
 • Og mange flere
 • Hjulenes betydning

  Hjulene på en søskendevogn har faktisk en forholdsvis stor betydning. De fleste søskendevogne er udstyret med nogle forholdsvis store og solide dæk, således de kan håndtere vægten fra to børn og den dertilhørende opbevaring. Det er især gældende på de store varianter. På de mindre varianter vil vognenes hjul også være en smule mindre, hvilket også kommer som en naturligforlængelse af, at man der ikke på samme måde er lagt op til at benytte den til opbevaring af ting på turen.
  Det anbefales også, at man finder søskendevogne med punkterfrie hjul. Derved sikrer man sig, at man ikke er kommet frem på ferien, ud til sommerlandet eller lignende, og hjulene punkterer. Dette er også ekstravigtigt på søskendevogne, da de normalt er udsat for en lidt større belastning sammenlignet med normale klapvogne. Det vil udviklerne dog også have taget højde for i produktionen. Det er også værd at holde øje med, om det er muligt at låse hjulene på søskendevognen. På nogle modeller er det muligt at låse hjulene, således vognen ikke ruller nogle steder, når man af forskellige årsager ikke kan stå ved vognen. Denne funktion giver en ekstra frihed, da man med de låste hjul kan slippe søskendevognen, uden den ruller væk.

  Vognens størrelse

  Søskendevognene fås også i flere forskellige størrelse. De mindste søskendevogne egner sig godt til forskellige ture, hvor den primære benyttelse oftest er forskellige endagsture. Det er også disse vogne, der refereres til, når de mindre hjul omtales. De større vogne egner sig derimod til lidt oftere benyttelse, hvor man også har i sinde at benytte vognen over flere år. Her findes også nogle søskendevogne, hvor det er muligt at lave dem om til en barnevogn med to lifte. Det kan være smart, hvis børnene skal have en lur eller har behov for ekstra afslapning på turen.
  Derudover er det også værd at have øje for, hvilke aldersgrupper de forskellige vogne anbefales til. Nogle vogne anbefales børn fra fødslen og til deres vægt er på omtrent 25 kg. Der vil også være nogle vogne, der egner sig bedre til de lidt ældre aldersgrupper, mens der også vil være vogne, som egner sig godt til helt små børn. Flere og flere vogne egner sig dog til en bred aldersgruppe, hvilket også er en fordel for de fleste forældre, da der ofte er en god aldersforskel på små søskende.
  Selve målene på søskendevognen er også værd at holde sig for øje. Det gør sig eksempelvis gældende, hvis man ikke har meget plads til vognen i bilen, eller hvis man tit vil have vognen med på rejsen. Skal vognen ofte med på steder, hvor der kan være trængt med plads, kan det også være en fordel med en lidt smallere vogn, så det er lettere at manøvrere rundt.

  Sikkerhed

  Sikkerheden skal altid være i top på en søskendevogn. Det har blandt andet noget at gøre med frontbøjler og seler, der er særdeles vigtige for, at sikkerheden er i top. Selerne på forskellige vogne er blevet organiseret på flere forskellige måder. Den mest populære måde, hvorpå seler er organiseret er fempunktselen. Her er selen forbundet på fem punkter, der gør, at barnet er spændt optimalt fast. Denne seletype sikrer også, at komforten stadig er i top, selvom barnet er spændt fast fra de fem punkter. Seletypen er også indrettet på en sådan måde, så den er let at spænde, uden at barnet kan klikke selen op igen uden hjælp, hvilket også øger sikkerheden. Derudover er der også frontbøjler på de fleste søskendevogne, og disse gør, at barnet ikke kan falde forover, hvis selen skulle ryge op eller ikke blive spændt ordentligt. Nogle frontbøjler er aftagelige, hvilket kan være smart, når man skal pakke vognen sammen, eller hvis det i nogle situationer er generende for barnet eller føreren af søskendeklapvognen.

  Hvilken søskendevogn er bedst?

  Hos Klapvogn-test.dk er vi kommet frem til BabyTrold Moon som den bedste søskendevogn på markedet. Dette er vi kommet frem til på baggrund af brugeranmeldelser, hvor BabyTrold Moon altså er den model der klarer sig bedst.
  Baby Jogger City Mini Dobbel kommer på en andenplads, som den næstbedste tvillingevogn og Thule Urban Glide 2 kommer på en tredjeplads.